OBVESTILO - SAUBERMACHER SLOVENIJE

IMATE KOSOVNE ODPADKE?

Oddaja kosovnih odpadkov je preprosta!

Kosovni odpadki se zbirajo na klic uporabnika. Vsak uporabnik storitev ravnanja s komunalnimi odpadki lahko 1x na leto pokliče naše podjetje (02-620-23-00) in naroči odvoz kosovnih odpadkov. V roku 30 dni od naročila vam nato kosovne odpadke odpeljemo neposredno iz vašega prevzemnega mesta (neposredno od vašega gospodinjstva). Vsak uporabnik lahko na tak način brez dodatnega plačila letno preda do 2 m3 kosovnih odpadkov, vse ostale kosovne odpadke pa lahko (brez dodatnega plačila) predate v našem zbirnem centru v Lenartu.

Med kosovne odpadke SPADAJO: oblazinjeno in drugo pohištvo, preproge in vzmetnice, bela tehnika in drugi gospodinjski aparati, električni in elektronski aparati, sanitarna oprema, športna oprema, vrtna oprema, večji predmeti iz kovin, plastike in lesa.

Med kosovne odpadke NE SPADAJO: izrabljene gume, gradbeni odpadki, nevarni odpadki, zeleni obrez, silažna ali druga folija, azbestne in bitumenske plošče, stari avtomobili in deli avtomobilov, stroji in deli strojev iz kmetijstva, tekstil…

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Spletna stran Občine Sveta Ana uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih