Skok na vsebino

Zahvala

 Logo doc
ZAHVALA VSEM SODELUJOČIM PRI IZVEDBI IN ORGANIZACIJI ČISTILNE AKCIJE
 
V soboto, 20. aprila smo v sodelovanju z Osnovno šolo Sveta Ana izvedli čistilno akcijo. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za trud in udeležbo.
Posebna zahvala gre občinskim svetnicam in svetnikom, ki so poskrbeli za organizacijo po posameznih naseljih, Osnovni šoli Sveta Ana za pripravo odlične malice in sodelovanje na terenu, Prostovoljnemu gasilskemu društvu in Lovski družini Sveta Ana, ki so znova čistili reko Ščavnico in KORK Sveta Ana za očiščeno Doživljajsko učno pot. Hvala tudi režijskemu obratu za odvoz smeti.
 
Še enkrat vsem skupaj in vsakemu posebej HVALA za vaš odziv in skrb za čisto okolje. Ko združimo moči je vse lažje.

Aktualno

Osnovnošolske zaključne tržnice Turizmu pomaga lastna glava se bo udeležila tudi Osnovna šola Sveta Ana, saj je njihova naloga bila ocenjena z zlatim priznanjem!

Preberi več...

   

Preberi več...

OŠ Sveta Ana je sodelovala na 38. festivalu Turizmu pomaga lastna glava. Turistična zveza Slovenije je razpisala državni festival z naslovom Okusni zakladi - Lokalni kulinarični spominki s trajnostnim pridihom V okviru tega je v torek, 16.4.2024, v Mariboru potekalo državno srečanje Turizmu...

Preberi več...
No More Articles

Spletna portal Občine Sveta Ana uporablja samo NUJNE piškotke, ki so potrebni za delovanje spletne strani. Več o piškotkih